Ons vouchersysteem

Ontdek de voordelen van ons exclusieve vouchersysteem bij The Academy! 

Reserveer als organisatie x-aantal plaatsen door x-aantal vouchers aan te kopen. Je hoeft enkel door te geven hoeveel plaatsen je wil én voor welke opleidingen, wij doen de rest.

De vouchers worden op één factuur gezet en met de codes zijn jouw medewerkers in 30 seconden ingeschreven voor zowel de opleiding, als het voor- en natraject.

We merken al langer dat het voor organisaties moeilijker en moeilijker wordt om hun eigen interne opleidingen in open aanbod te ‘vullen’. Vaak moet Learning & Development zelf individuele deelnemers aanschrijven en overtuigen om toch maar die éne geplande opleiding te volgen. Dat leidt tot heel wat frustratie en vaak last-minute annuleringen. 

Nochtans is de nood aan individuele ontwikkeling bijzonder hoog. En net om deze ‘gap’ te overbruggen, is The Academy in het leven geroepen.

Om onze klanten nog beter te servicen hebben wij een vouchersysteem in het leven geroepen waardoor organisaties op jaarbasis x-aantal vouchers kunnen aankopen en die personaliseren. Wij zorgen dat de vouchers worden aangemaakt en dat alles op één factuur wordt gezet. Simpel en zonder al die administratie. 

Waarom een vouchersysteem voor opleidingen in open aanbod?

Al 15% korting vanaf 10 vouchers op jaarbasis!

Wanneer je als organisatie meerdere vouchers op jaarbasis aankoopt, kan je rekenen op een stevige korting. En dat start al met -15% vanaf 10 vouchers op jaarbasis. Het enige dat je hoeft te doen, is ons een seintje geven op info@thetippingpoint.be en wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers een plaats krijgen voor één van onze opleidingen.

Hoe bestel je vouchers?

Het bestellen van één (of meerdere) voucher(s) werkt heel simpel. Je vraagt er één aan via een mailtje aan info@thetippingpoint.be of via jouw contactpersoon bij The Tipping Point. Wij ontzorgen jou volledig in het proces en zorgen ervoor dat je snel de vouchers ontvangt. 

De betaling van de voucher kan simpelweg via een factuur of bestelbon verlopen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over ingewikkelde betaalmethodes en kan je zonder stress genieten van de voordelen van onze vouchers.

Vervolgens geef je deze vouchers (= een simpele, gepersonaliseerde code) aan jouw medewerkers die zich in enkele klikken kunnen inschrijven zonder dat ze door een heel kluwen van administratie moeten. In enkele klikken zitten ze meteen in het pre-work van de opleiding.

Hoe gebruik je vouchers?

Heb jij een voucher ontvangen om je in te schrijven bij The Academy? Leuk! Het is heel eenvoudig om je voucher te gebruiken. We leggen het even uit. 

  1. Klik op de opleiding die je graag wil volgen. 
  2. Klik op ‘inschrijven’. 
  3. Bovenaan zie je ‘Klik hier om de voucher in te geven’. Klik daar op, geef je vouchercode in en klik op ‘voucher toepassen’. 
  4. De waarde van de voucher wordt automatisch toegepast in jouw bestelling en totaalbedrag. 
  5. Geef de facturatiegegevens in en klik rechts op ‘bevestig’. Zo is jouw inschrijving in orde!

Ervaar je moeilijkheden of heb je vragen? Contacteer ons op info@thetippingpoint.be en we helpen je graag verder.

Wil je meer weten over hoe ons vouchersysteem werkt en wat het voor jouw organisatie kan betekenen?
Neem dan contact op met ons.
Wij staan klaar om je te helpen en te adviseren, zodat je kunt profiteren van de voordelen van ons vouchersysteem bij The Academy.

Kies nu voor gemak, flexibiliteit en gegarandeerde plaatsen met ons vouchersysteem.
Investeer in de groei en ontwikkeling van jouw medewerkers en organisatie met The Academy!

Waarom kiezen voor ons vouchersysteem?

Met onze vouchers hoef je je geen zorgen te maken over volgeboekte opleidingen. Jouw medewerkers zijn verzekerd van een plek in de gewenste opleidingen, zodat ze geen waardevolle leerervaringen missen.

Jij bepaalt welke opleidingen jouw medewerkers kunnen volgen, en welke wellicht minder relevant zijn. Hierdoor krijgen ze de opleidingen die echt aansluiten bij hun leerbehoeften en jouw organisatiedoelen. Op basis van jouw noden maken wij de specifieke vouchers die jouw medewerkers kunnen gebruiken.

Met onze aantrekkelijke kortingen bij het kopen van vouchers in bulk, bespaar je op opleidingskosten zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de trainingen. Zo haal je het maximale uit je budget. Vanaf 10 inschrijvingen op jaarbasis bieden wij al stevige kortingen.

Ons registratieproces met de codes van de vouchers is snel, gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Jouw medewerkers kunnen zich moeiteloos aanmelden voor de gewenste opleidingen en direct aan hun ontwikkeling beginnen. 

let’s talk

Vragen over ons
vouchersysteem?